Yeni yılın getirdikleri – Ece Kumkale

2 Aralık 2016

hassas_anne
Aralık ayını çok seviyorum. Her yer ışıl ışıl, sokaklarda yürümek büyük bir zevk. Aralık ayını yılın en umut dolu ayı olduğu için çok seviyorum. Koca bir yılı kapatırken içimde yeni yıla dair binbir umut oluyor. Yeni yıla ait hiç bir üzüntü, endişe ve negatiflik olmuyor. Orada bir yıl var uzakta ve o yıl henüz çizilmemiş, bozulmamış mükemmel… Tabii Ocak geldiğinde her şeyin aynı olduğunu fark etmemiz uzun sürmüyor ama bu Aralık ayını hayaller kurarak geçirmemize engel değil.

Peki ya o planlar ve alınan kararlar? Yeni yılda sağlıklı besleneceğim, kilo vereceğim, kitap yazacağım, daha çok seyahat edeceğim, sosyal medyaya daha az bağımlı olacağım demiştim. Geçen sene sanırım bunları planlamıştım. Çoğunu gerçekleştirdim. Sosyal medya işim olduğu için uzak durmam imkansız. Geçen sene yılbaşından 3 gün önce tüp mide ameliyatı oldum ve midemin yüzde 75’i alındı. Minik midemle yepyeni bir maceraya başladım. Doktorum Dr. Hasan Altun sayesinde ameliyatımdan sonra çok şükür hiç bir zorluk çekmedim ve son 11 ayda 40 kilo verdim. 54- 56 bedenden 42-44 bedene indim. Görenler gözlerine inanamıyor ve 15 yaş gençleştiğimi söylüyorlar. Ben de bu değişimden çok mutluyum. Tabii ki ameliyatın ölüm dahil pek çok riski var ama obez olmak da çok riskli. Doktorunuzu çok iyi seçin diyorum. Instagramdaki @zayiflayananne hesabımda zayıflama maceramı takip edebilirsiniz. Çok yakında Zayıflayan anneler olarak birlikte yürüyüş, zumba, pilates yapacağız ve sağlıklı besleneceğiz. Zayıflama hikayemle geçtiğimiz ay Show TV ana habere konuk oldum.İbrahim Konar ile çok keyifli bir söyleşiydi. Hayatım son bir yılda inanılmaz değişti. Kendimi gençleşmiş, dinamik ve mutlu hissediyorum. Sonuna kadar da tadını çıkarıyorum.
hassas_anne (1)

Aralık aynı zamanda benim için İBS Fuar demek.Üç senedir İBS fuardaki standımda Hassas Anneler ile buluşmak için sabırsızlanıyorum. Bu sene de sevgili arkadaşım Seçil Fida muhteşem bir fuar hazırlamış. Yaprak Yapsan moderatörlüğünde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Uzmanı Özge Selçuk Bozkurt ile keyifli bir söyleşimiz olacak kaçırmayın. Hassas Anne Facebook sayfamdan ve Hassasanne instagram hesabımdan İBS Fuar davetiyesi hediy e edeceğim.16-18 Aralık’ta Harbiye’deki İBS Fuar’da buluşalım.
hassas_anne-(3)

Peki 2017 için hayallerim ve planlarım neler? Öncelikle ben ve sevdiklerim için sağlık, mutluluk, başarı diliyorum. Umarım Türkiye için de çok güzel ve hayırlı bir yıl olsun. Yeni yılda kalan 15 kilomu da verip ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum. Bu sene kesinlikle daha çok spor yaptığım bir yıl olacak. Zumba, B-Fit, reformer pilatese ağırlık vereceğim. 2017’de Koşuyolu Hassas Anne Etkinlik Merkezi’nde daha da çok marka sponsorlu seminerler, atölyeler, etkinlikler, davetler planlıyorum. Hassas Anne sosyal medya hesaplarımda da yenilikler planlıyorum. Sosyal medyada bir ilk olan Hassas Anne Ziyaretlerinin sayısını arttıracağım. Bu yepyeni konseptte bloggerları, ünlüleri ve mekanları ziyaret ediyorum ve bu ziyaret sırasında Facebook’tan canlı yayın yapıyorum ve instagramdan, insta- hikayelerden ve instagramdan paylaşım yapıyorum. Daha sonra da bu videoları birleştirip Youtube Hassas Anne kanalıma bu ziyaretin videosunu ekliyorum. Gerçekten çok keyifli oluyor mutlaka seyredin. Ayda en az iki ziyaret gerçekleştiriyorum.Sosyal Medyadan tanıdığınız insanların ev hayatını görmek sizin de hoşunuza gidecek. Yeni yılın hepinize şans, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. Siz de yeni yılla ilgili hayallerinizi bana yazın.
hassas_anne-(2)

 

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir