Türkiye’nin ilk prematüre bebek bakımı rehber kitabı ‘Prematüre Bebek Bakımı’ raflarda…

16 Kasım 2017

Philips Avent, anne ve bebek sağlığına verdiği önemin altını çizmek ve prematüre bebek sahibi ailelere destek olmak amacıyla, prematüre bebek annesi İnci Candemir tarafından yazılan, Türkiye’nin ilk Prematüre Bebek Bakım Kitabı’na sponsor oldu.

Dünyada hamileliklerin %11’i prematüre doğum ile sonuçlanırken, 37’inci haftadan önce doğan bebekler çeşitli riskler ile karşı karşıya kalıyor; anne ise bedensel ve ruhsal travmalar yaşayabiliyor.

Kendisi de prematüre bebek annesi olan İnci Candemir, prematüre bebeklerin hastane çıkışından, evde olan bakımlarına kadar birçok konuyu ele aldığı kitabı ‘Prematüre Bebek Bakımı’ ile Türkiye’de ilk defa bu konuya ilişkin bilgileri bir araya topladı.

Philips Personal Health Genel Müdürü Milena Elmasoğlu konu ile ilgili şunları söyledi: “Philips Avent olarak, ürünlerimiz ve projelerimizle annelerin hem hamilelik hem de 0-3 yaş gibi önemli bir dönemi huzur ve mutlulukla geçirebilmesi için çalışıyoruz. İnci Candemir’in yeni kitabı ile de tüm prematüre bebek annelerinin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Umuyoruz ki bu kitap, prematüre bebek sahibi aileler için rehber niteliğinde bir yol arkadaşı olacak.”

Philips Avent, Türkiye’de ilk kez yayınlanan kitap ile bir kez daha anne ve anne adaylarına ulaşarak, onları doğru bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacı ile desteklerini sürdürüyor.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir