Temizliğin de organik olanı makbul

4 Kasım 2019

-Uzay Kimya’nın katkılarıyla-

Çevreyi, insan sağlığını, toprağı ve hayvan dostlarımızı korumak Uzay Kimya’nın kuruluşundan beri hep ön planda olmuş. Petrol bazlı temizleyiciler yerine Hindistan cevizi, şeker kamışı gibi bitkisel kaynaklı hammaddelerle üretip, bizlere sunduğu çevre dostu “Turmepa” ve bebekler için “Benim” markalı temizlik ürünlerinin yanında insan ve çevre sağlığına zarar vermeyen formülleri ile U Green Clean markalı çamaşır, bulaşık, banyo, mutfak vs. temizlik bekleyen her yer için 21 çeşit malzemeyle geniş bir ürün gamına sahip.

Uzay Kimya’nın titiz ve doğalı arayanlar için ürettiği “U Green Clean baby” çamaşır deterjanı, çamaşır yumuşatıcı, leke çıkarıcı ve emzik biberon temizleyici ürünleri de bebek sahibi olanların ihtiyacını karşılamış ve beğenisini kazanmış.

 

BİTKİSEL SERİSİ ÜRÜNLER;

  • Bebekler ve alerjik – hassas ciltli kişilerin kullanımına uygundur.
  • Toxikolojik etkisi yoktur. Hipoallerjendir.
  • Formüllerinde kullanılan bitkisel hammaddelerin geri yağlandırma özelliği vardır. Bu özellik sayesinde yağ tabakası artarak ciltte nemlilik ve yumuşaklık hissi sağlar.
  • Formüldeki hammaddelerin hassas ciltlere uygun olduğu, iritasyon (tahriş) edici olmadığı İtalya Merieux Laboratuvarı tarafından onaylanmıştır.
  • Koku olarak sentetik esanslar değil organik sertifikalı yağlar kullanılmıştır.
  • U Green Clean baby sıvı çamaşır ile yıkanan çamaşırlarda kalıntı kalmaz.
  • Sık sık yıkanan bebek çamaşırlarını soldurmadan temizler.
  • U Green Clean Baby yumuşatıcısının içeriği klasik yumuşatıcı formüllerinden tamamen farklı olup bebek cildine ve doğaya zarar vermez.
  • U Green Clean baby leke çıkarıcı bebek maması, süt ve meyve suyu, kaka vs. lekelerini çıkartır. Sağlık için son derece zararlı klor içermediğinden hassas bebek cildini tahriş etmez. Çamaşır suyu gibi renkleri bozmaz. Kumaşı yıpratmaz.
  • U Green Clean baby emzik biberon ve yemek kaplarındaki her türlü kirlerin temizlenmesi için güvenle kullanılır.

PETS GREEN

Son olarak çocuklarımızla evde haşır neşir olan evcil hayvanlarımız da düşünülmüş, pets green   markası ile hayvanların cildine uygun Köpek şampuanı ile sadık dostlarımızın evin çeşitli yerlerinde bıraktığı istenmeyen koku ve lekeleri gideren koku giderici ürünler üretilmiş.

Tüm ürünler çok özel formüllere sahip olmasına karşın her haneye girebilmesi için fiyatları da oldukça makul.

 

Okuyucuya bilgi: Uzay Kimya’nın sahip olduğu sertifika, Belçika merkjezli Ecogarantie ®(Certisys) firmasından alınmıştır.  U Green Clean organik temizlik ürünleri ecogarantie nin yanı sıra Vegan, Ecolabel ve Helal Sertifikalarına da sahiptir.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir