Pişik ve Kontakt Dermatit’ten korunmanın yöntemleri  

10 Kasım 2020

-WaterWipes’ın katkılarıyla-

Çocuğunuzun cildindeki tahrişten dolayı tedirgin olduğunu görmek, ebeveynlerde çok acı ve kaygıya neden olabilir. Kontakt Dermatit, en mutlu bebekleri bile en rahatsız ve huysuz bir duruma getiren çok yaygın bir pişik/tahriş çeşidir. Bu kızarıklık, bebeklerin cildinin kızarmasına, kaşınmasına, lekelenmesine ve tahriş olmasına neden olarak onları son derece savunmasız ve aşırı hassas hale getirir.

Kontakt Dermatit’in nedenleri
Bu cilt rahatsızlığı, sabunda bulunan banyo ürünleri ve kimyasalların kullanılması nedeniyle bebeğinizin cildi tahriş olduğunda ortaya çıkar. Ürünlerdeki bazı yumuşatıcılar, bebeklerin hassas cildine zarar verir. Pişik, idrar ve dışkı ve bezle kaplı alanda üretilen ısıdan kaynaklanan bir kontakt dermatit türüdür. Bir bebeğin cilt rutini ve bakımını desteklemek için kullanılan en yaygın ürünlerden biri ıslak bebek mendilleridir. Yerel süpermarkette birçok bebek mendili seçeneği bulabilirken, mendilleri satın almadan önce üründeki bileşenlerin sayısını kontrol etmek her zaman önemlidir.

Kontakt Dermatit / Pişik nasıl önlenir?
Kontakt dermatit pişiklerini önlemenin en etkili yolu, bebeğinizin bezini sık sık değiştirmektir. Bebek teninin kolayca tahriş olması oldukça normal bir durumdur ve bu nedenle düzenli bir bebek bezi değişimi kaçınılmazdır. Dikkate alınması gereken bir diğer önemli husus da, saf ürünlerin kullanılmasıdır. Bu ürünler bebeğinizin hassas cildine çok daha uygundur ve enfeksiyon olasılığını azaltır.

Dünyanın en saf bebek mendilleri olarak kabul edilen WaterWipes, %99,9 su ve bir damla meyve özü içerir. Bu yüzden WaterWipes bebekler için EN İYİ seçimdir. Cilt rahatsızlıkları ciddi sonuçlar doğurabilirken, uygun ve zamanında temizlik ile bu tarz cilt rahatsızlıkları önlenebilir. Böylelikle bebeğinizin rahat, dinlenmiş ve mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

WaterWipes’ı diğer bebek bezlerinden farklı kılan nedir?
Dermatologlar tarafından denetlenen klinik çalışmalar, WaterWipes’ın ciltle çok iyi bir uyumluluğa sahip olduğunu, cildi tahriş eden ve hassaslaştıran bir yapısı olmadığını göstermektedir. WaterWipes, en hassas yenidoğan cildi için de güvenli temizlik sağlar ve o kadar naziktir ki prematüre bebeklerde bile kullanılabilir. Pamuk yünü ve su kadar yumuşak ve saf olması için özel olarak geliştirilmiştir. WaterWipes, minimum bileşen içerir ve temiz oda koşullarında benzersiz ve patentli bir teknoloji kullanılarak üretilir, bu da gereksiz bileşenler eklenmeden yumuşak ve etkili bir bebek mendili üretilmesine olanak tanır.

WaterWipes, birçok dernek tarafından onaylanan tek bebek mendilidir

  • Cilt Sağlığı Birliği
  • Allergy UK
  • Amerika Ulusal Egzama Derneği (NEA)
  • Anne Bebek & Çocuk Ödülleri 2018 Gold Birincisi olarak Bebek Mendili’nde Yılın Markası
  • Avustralasya Egzama Derneği (EAA)
  • Vegan Birliği’ne kayıtlı
    WaterWipes

    İrlandalı uluslararası bir marka olan WaterWipes, yalnızca iki bileşenden oluşur. %99,9 su ve bir damla meyve özü ile yapılan dünyanın en saf bebek mendilleridir. WaterWipes, yenidoğan bebeğinin pişik olduğunu ve hassas bir cilde sahip olduğunu keşfettikten sonra, daha iyi bir bebek mendili arayan endişeli bir baba tarafından yaratıldı. Tüm büyük perakendecilerden satın almak mümkündür. (https://www.waterwipes.com/tr/tr/satin-alinir)  Daha fazla bilgi için lütfen https://www.waterwipes.com  adresini ziyaret edin.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir