O büyümenin tadını çıkarsın, siz anneliğin!

4 Ocak 2021

-SYMBIOSYS katkılarıyla-
Bağırsak mikrobiyotanız, hücrelerinizden daha fazladır… Daha önce bağırsak florası olarak bilinen “bağırsak mikrobiyotası”, sindirim sistemimizde bulunan bakteriler ve mayalar başta olmak üzere mikrobiyal bir popülasyondur. Yetişkinlerde bağırsak mikrobiyotası, hücrelerinin toplam sayısından 10 kat daha fazladır. İnsan bedeni ile uyum içinde yaşamaktadırlar.

SYMBIOSYS Bifidrop Nedir? Size ve çocuğunuza faydası nasıl olur?
SYMBIOSYS probiyotik mikroorganizma içeren takviye edici gıda ürün gamıdır. Ürün yelpazesi farklı yas grupları içindir. Farklı probiyotik ürünler ile hayatınızın her aşamasında size eşlik etmeyi amaçlamaktadır.

Biocodex İlaç firmasına ait “SYMBİOSYS BİFİDROP®” (8 ml probiyotik damla) markalı “Probiyotik mikroorganizma içeren takviye edici gıda” Eylül 2020 itibari ile Türk Tıbbının ve ailelerinin hizmetine sunulmuştur.

SYMBIOSYS Bifidrop Bifidobacterium breve BR03 ve Bifidobacterium breve B632 bakteri suşlarını içerir. SYMBIOSYS Bifidrop’un beş damlasında 200 milyon canlı hücre bulunur.

SYMBIOSYS Bifidrop, 3-4 yaş çocuklar için uygundur. Kullanmadan önce çalkalamanız gerekir. Çalkaladıktan sonra parçacık varlığı normaldir.

Canlı hücreleri mide asidinden korumak için patentli mikroenkapsülasyon yöntemi kullanılmıştır. Günde 5 damla olarak çocuğun yaşına uygun bir kaşığa ya da biberonun içine koyularak kullanılır.

Soğuk zincire gerek yoktur. Oda sıcaklığında muhafaza edilir. SYMBIOSYS Bifidrop gluten içermez. İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılamaz.

Biocodex’in vizyonu nedir?
Biocodex 60 yılı aşkın bir zaman zarfında yüksek bilim ve imalat standartları ile 100’den fazla ülkede ürünlerini hizmetinize sunmaya ve coğrafi olarak genişlemeye devam eden bağımsız, çok uluslu bir ilaç şirketidir.

Bugün Biocodex probiyotik ilaçlara dayanan kökeninin ötesine ilerlemiş ve portföyünü genel sağlık, gastroenteroloji, pediatri ve KBB gibi bir dizi tedavi alanında genişletmiştir. Firmamızın ana vizyonu mikrobiyota alanında dünya çapında lider bir firma haline gelmektir.

Bu doğrultuda mikrobiyotayı destekleyen, hassaslıkla seçilmiş suşlar içeren farklı probiyotik ürünlerini tıbbın hizmetine sunmaya devam etmektedir.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir