KARŞINIZDA BENETTON AİLESİ!

31 Ekim 2019

Harika stilleri ve özgür ruhlu halleri ile yeni nesil aileler bütün dikkatleri üzerlerine çekiyor. Benetton ailesi ise havalı duruşu, renkleri ve gülümsemeleriyle kalbinizi kazanacak.

Aynı anda hem şehirli hem de rock’n’roll olan, birbirine bağlı bir aile… Doğaya saygı duyan ve dünyanın dört bir yanını dolaşan bir grup insan… Farklı görüşlere ve fikirlere açık bir topluluk…

Kanada’dan İskoçya’ya, Paris’ten Tokyo’ya kadar bu topluluğun, Sonbahar/Kış 2019 renkleri arasında geniş çizgilerle harmanlanmış kırmızılar, siyahlar ve griler yer alıyor. Bahsettiğimiz şey tam olarak pop detaylar taşıyan anoraklar, yüne duyulan aşk ve sloganlı kazaklar!

Benetton’un yeni koleksiyonunda kadınlar için çift katlı tülden oluşan mini etekler, vücudu saran çizgili elbiseler, zımba fermuar gibi punk detaylarla harmanlanmış romantik üstler yer alıyor. Erkekler için ise; dar kesim kareli montlar, yine kareli yelekler ve bomber ceketler var. Ailenin minik üyesi çocuklar için koleksiyonda, anne babalarıyla uyumlu montlar, kazaklar ve elbiseler yer alıyor.

 

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir