Hakan Aysev’den down sendromlulara destek

5 Ocak 2016

1451899004_HAKAN_AYSEV__1_

EXPO 2016 Antalya Ajansı’nın down sendromlu çocuklar için Geleceği Renklendiriyoruz Projesi’ne destek veren ünlüler arasına Opera Sanatçısı Hakan Aysev de katıldı. Mandala etkinliğinde çocuklarla birlikte keyifli zaman geçiren Aysev, “Muhteşem bir mandala çalışması yaptık” sözleriyle duygularını dile getirirken, “EXPO’nun böyle önemli bir konuya destek vermesi Türkiye için çok önemli” dedi.

EXPO 2016 Antalya Ajansı ve Down Sendromu Derneği’nin birlikte düzenlediği Mandala etkinliğinin 8. Haftasında Opera Sanatçısı Hakan Aysev, vokalisti Banu Karaca ile birlikte down sendromlu çocuklarla mandala boyadı.

Down Sendromlu çocukların eğitmenleri Aslıhan Aksun ve Elif Özcan ile gözetmen Dilek Soydan eşliğinde düzenlenen mandala etkinliğinde çocuklarla yakından ilgilenen Aysev, daha önce de zihinsel engelli ve down sendromlu çocuklarla yakından ilgilenme fırsatı bulduğuna dikkat çekerek “Onların o duygusunu çok iyi hissedebilenlerdenim. Ve onların o harikulade sevgisini içine sindirebilenlerdenim. Burada çok keyifle bulundum ve muhteşem bir mandala çalışması yaptık” dedi.

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir