Emme düzeni olan bebeğin biberonunun özelliği ne olmalı?

13 Ağustos 2020

-Wee Baby’nin katkılarıyla –

Aileler bebeklerin beslenme döneminde emzirmenin yanı sıra bazı zamanlarda biberonlara da ihtiyaç duyabilirler. Düzenli emen bebekler için kullanılacak biberonların bebeklerin emme düzenini sürdürmesi ve biberon ile emzirme arasındaki geçişi kolaylaştırması beklenir. Bu özelliklere dikkat ederek, bebeğinizin sağlığı ve rahatı için en uygun olan biberonu tercih edebilirsiniz.

Geniş emzik yapısı, esnek ve yumuşak uçlar
Biberon seçerken bebeğinizin o dönemki alışkanlıklarını da göz önünde bulundurmalısınız. Emme düzeni oluşmuş bebekler için biberon seçiminde onun bu düzenini koruyacak, anne memesini emerken uyguladığı doğal beslenme tekniğini uygulayabileceği biberonları tercih etmelisiniz. Wee Baby Natural Biberonlar geniş emzik yapısı, esnek ve yumuşak uçlarıyla hem bebeğinizin emme düzenine devam etmesine hem de emzirme ve biberon ile beslemenin birleştirilmesine yardımcı oluyor.

Seçilen biberonların antikolik özellikli emziğe sahip olması da önemli bir faktör. Cam ve plastikten üretilen biberonların plastik modellerinde BPA içermeyen ve gıdayla temas edebilen polipropilen malzeme kullanılması, bebeğinizin sağlığı açısından büyük önem taşıyor.

Doğal beslenme hissi yaratıyor
Wee Baby Natural Biberonları geniş emzik yapıları , yumuşak ve esnek emzik uçları ile bebeğinizde doğal beslenme hissi yaratıyor. Böylelikle bebeğiniz emme ile biberonla beslenme arasında kolaylıkla geçiş yapmasına yardımcı oluyor. Böylelikle annesinden uzakta olan bebekler Wee Baby Natural Biberonlarıyla beslendikten sonra anneleriyle buluştuklarında emmeye devam edebiliyor. Biberon emziğinin antikolik özelliği ise bebeklerin beslenirken hava yutmasını engelleyerek olası gaz sancılarının önüne geçmeye yardımcı oluyor.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir