Bağdat Caddesinde Çocuk Cafe’si

3 Mart 2016

Go_ru_ntu_ 2

Cadde Playground ile hem kendinize hem çocuğunuza vakit ayırın!

İstanbul Anadolu Yakası’nda ailelerin yeni mekanı Cadde Playground, size çocuklarınızla geçireceğiniz keyifli zamanlar vadediyor.

Ağırlıklı olarak 18 ay – 5 yaş aralığına hitap eden aktivite merkezinde Hafta içi oyun kulübü sayesinde çocuklar çocuk gelişim uzmanı oyun ablasıyla eğlenceli dakikalar geçirirken, ebeveynler de sohbet köşesinde kendilerine çay-kahve molası verebiliyorlar. Hafta içi belirlenen günlerde, çocuklara ve yetişkinlere yönelik eğlenceli atölye ve workshoplar düzenleniyor. Çocuklar için tahta oyuncak boyama, mutfak atölyeleri, kes-yapıştır etkinlikleri, duyusal oyun aktiviteleri gibi kimi zaman ince motor gelişimine olanak sağlayan, kimi zaman da el göz koordinasyonunu ön plana çıkarmaya olanak tanıyan atölyeler bulunuyor.

IMG_1690

Kişiye özel partiler 

Hafta sonları çocuk doğum günü partileri ile rengarenk ve neşe dolu… Partilerde kişiye özel konseptli temalar olabileceği gibi, alışılagelmiş sistemin dışında süslemeyi ve ikramları doğum günü sahibinin organize edebileceği “Sizin Partiniz” paketi de mevcut. Her şey size kalmış ister süsleyin ister sadece ikramlarınızı alıp gelin ve evinizin konforunda temizliği ve dağınıklığı düşünmeden mekanı kullanın.

Bunun yanı sıra baby shower, diş buğdayı, kurumsal organizasyonlar, eğitim ve seminerler için de mekanı kullanabilirsiniz.

IMG_1850

Mekanın sahibi Girişimci Annemiz Begüm Cüher “Amacımız, bizim fark ettiğimiz eksiklikleri fark eden ailelere çocuklarıyla gönül rahatlığı ile ziyaret edebilecekleri bir merkez sunmak.” diyor. Güncel etkinlik ve gelişmeleri sosyal medya hesapları üzerinden de takip edebilirsiniz.

Go_ru_ntu_

İLETİŞİM

Bağdat Cad. Mine Apt. Caddebostan Kadıköy İstanbul

216 357 01 88

www.caddeplayground.com

facebook.com/Caddeplayground

instagram.com/caddeplayground

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir