Ayşe Arman ve Benetton’un renkleri bir araya geldi

16 Mayıs 2018

Benetton Group, marka duruşu ve kimliği doğrultusunda dünya çapında birçok sosyal sorumluluk projesi içinde yer alarak  bugüne kadar çevresel, kültürel ve sosyolojik birçok probleme dikkat çekmek adına iş birlikleri geliştirmektedir.

Benetton, bu sene Anneler Günü kapsamında Ayşe Arman’la bir araya gelerek Sakajawa hareketini iyilikle yaymayı amaçladı.

Hindistan, İngiltere ve Amerika gibi birçok ülkede cinsiyet eşitliği ve kadınların güçlendirilmesi amacıyla projeler tasarlayan United Colors of Benetton, Ayşe Arman’dan Sakajawa İyilik Kolyeleri’ni satın alarak Anneler Günü kapsamında UNICEF’e bağışta bulundu. Benetton’un UNICEF Türkiye Milli Komitesine yaptığı bağış, UNICEF’in kız çocukların eğitime ulaşması için yürüttüğü çalışmalarda kullanılacaktır.

Başarılı gazeteci kimliğinin yanı sıra renkli ve modern anneliğiyle kalpleri fetheden Ayşe Arman’ın “İyilik Bulaşıcıdır” sloganıyla yola çıktığı “İyilik Kolyeleri-Sakajewa” sosyal sorumluluk projesi, United Colors of Benetton ile içindeki renkleri çoğaltıyor.

“Yaparsa İyilik Yapar” diyerek İstinyePark Benetton mağazasında gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelen Ayşe Arman ve United Colors of Benetton, Anneler Günü’nde de iyiliğin gücüyle her şeyin mümkün olduğuna dikkat çekiyor.

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir