1-3 yaşa özel ürünler HİPP’te!

17 Aralık 2018

Dünyanın en büyük Organik Hammadde işleyicisi  Alman markası HiPP, 1-3 Yaşa Özel Organik ürünlerini Mehmet Ustaoğlu PR tarafından,  No:1903’te yapılan davette, gazeteciler, anne bloggerlar ve çocukları ile keyifli vakitler geçirirken, tanıttı.

HiPP markası Pazarlama Müdürü Sayime Emine Arslan 1-3 yaşa özel organik ürünler hakkında detaylı bilgi verdi.

Gerçekleşen lansmanda HiPP Türkiye Pazarlama Müdürü Sayime Emine Arslan;

‘’0-3 yaş bebeklerin bağışıklık sistemi için çok önemli bir dönemdir. Bebekleriniz 1 yaşından sonra küçük çocukluğa adım atma döneminde de sadece kendilerine özel olarak üretilen ürünleri kullanmalıdır. HİPP 1-3 yaş çocuk ürünleri AB standartları Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdası Tebliği’ne göre özel olarak üretilmiş ilave şeker içermeyen, tam tahıllı ve sadece meyve veya meyve-tahıl karmasından oluşmaktadır. ‘’

HiPP Organik 1-3 yaş poşet meyve püreleri özellikle pratik ve eğlenceli ambalajları sayesinde küçük çocukların hem çok severek hem de eğlenerek tüketebilecekleri şekilde üretilmiştir.

HiPP Organik Meyve Barları, tadını içeriğindeki organik meyvelerden alır, 1 yaş ve üzerindeki çocuklar için vitamin kaynağıdır. Aynı zamanda tam tahıllı içeriği ile de sindirime  yardımcı ve doyurucu özellikteki HİPP Meyve Barları, öğün aralarında küçük çocuklarınız için uygun ve sağlıklı bir atıştırmalıktır.

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir