Hediyesi burcuna özel olsun

7 Şubat 2020


Sevdiğiniz kişiye ne alacağınıza karar veremiyorsanız, Nefes Koçu, Quark Bioenerjist ve Astroloji Danışmanı Enise Gülşah Yılmaz’ın burçlara özel hediye seçeneklerine bir göz atın deriz.

Koç Burcu:Ani çıkışları, fevri hareketleri ve inatçı ruhu ile zodyağın çocuğu koçlar. Kendini daima özel hissetmek isterler. Ona özel değerli bir kolye ya da küpe, mars enerjisini harekete geçirmek için, spor aletleri, otantik bir çakı ya da eskilere ait değerli bir tesbih onun çok ilgisini çekecektir.

Boğa Burcu: Güzelliğin, sanatın ve rahatlığın ön planda olduğu boğa burcu Venüs gezegeninin hakimiyetindedir. Çikolata dolu sürpriz bir paket, kaliteli bir şarap, ona konfor alanı sunacak rahat bir koltuk ya da kaz tüyünden özel bir yastık onu çok mutlu edecektir.

İkizler Burcu:Hareketli zihin yapısı, aktif bir yaşam ve konuşmayı çok seven ikizler, sevgili iletişim gezegeni Merkür’ün etkisi altındadır. İkizler burcu, teknolojik eşyalardan keyif alır, mini hoparlörler, şipşak fotoğraf makineleri, cep telefonu aksesuarları ya da yolculuk sırasında ona eşlik edecek şık bir termos.

Yengeç Burcu:Romantik, duygularını içinde yaşayan ve gelgitlerle alevlenen ruh haline sahip olan Ay’ın çocuğu sevgili yengeç burcu. Gümüş bir kol düğmesi, yaka iğnesi, gümüş bir bileklik ya da yemek yapmaktan hoşlanan bir yengeç burcu ise mutfakta kullanabileceği bir aksesuar seçebilirsiniz.

Aslan Burcu:Doğuştan gelen liderlik kararlı ve hırslı yapıları dikkat çeken giyimi ile Güneş’in yönettiği sevgili Aslanlar. Ona hediye almak istiyorsanız, göz dolduran – pırıltılı ve kaliteli bir tekstil ürünü, pahalı bir takı ya da spa alabilirsiniz.

Başak Burcu:Hijyen, temizlik ve detaycılığın ön planda olduğu, zodyağın arı gibi çalışan en keyifli burcu. Pratik hayatını kolaylaştıran ürünler seçebilirsiniz, aromaterapi yağları, doğal sabunlar sevebileceği hediyeler arasında.

Terazi Burcu:Güçlü bir adalet duygusu, denge ve tarafsızlığın simgesi sevgili Terazi Burçları için, hafta sonu tatili, değerli taşlardan bir obje yada bir takı hediye seçenekleri arasında olabilir.

Akrep Burcu:Derin sezgi yeteneğine sahip, ihtiraslı, hırslı akrepler pluton gezegeninin yönetiminde. Kırmızı veya koyu renklerde tekstil ürünleri, keskin baharat kokulu parfüm ya da mars enerjisini harekete geçirecek, oyun konsolu iyi bir fikir olabilir.

Yay Burcu:Cömertlik, yardımseverlik, felsefi konular ve macera tutkusu ile dolu sevgili yaylar. Doğa turları, yoga seansları, etnik bir özelliği olan çanta ya da bir obje ya da doğa taşlardan yapılmış bir kolye-küpe iyi bir fikir olabilir.

Oğlak Burcu:Sabırlı, disiplinli, sağlam ve mantıklı adımlar atan sevgili oğlak burcu Satürn gezegeninin yönetimindedir. Klasik ve şıklığa özen gösteren sevgili oğlaklar için, şık bir kravat – kol düğmesi, ipek bir fular, antika eşyalar dikkatini çekecektir.

Kova Burcu:Keskin zeka, değişim arzusu ve idealist bir yapıya sahip olan sevgili kova burcu Uranüs gezegeninin yönetimindedir. Pastel tonlarında bir tekstil ürünü, dijital bir fotoğraf çerçevesi, kaliteli bir teleskop hediye seçenekleri arasında olabilir.

Balık Burcu:Merhametli, romantik ve sanatsal yetenekleri ön planda olan sevgili balıklar için; sanatsal malzemeler, aromaterapi yağları, keyifli bir akşam yemeği, yeşil ve mavi tonlarında tekstil ürünü seveceği hediyeler arasında olabilir.

Nefes Koçu, Quark Bioenerjist ve Astroloji Danışmanı Enise Gülşah Yılmaz

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir